Moestuinieren

Wat kunnen we in februari al doen in de moestuin? Profiteren van het mooie weer. De grond klaarmaken is wel zo prettig als de zon schijnt. Als deze zachte temperaturen aanhouden, kan ik weldra de tuinbonen en de vroege sjalotjes planten. Ook de peultjes kunnen zeer vroeg worden ingelegd. Maar door de locatie op zeer natte grond, probeer ik toch alles wat uit te stellen. Want enkele dagen met veel regen zet mijn moestuin meestal wel onder water. Als het dan ook nog wat nachtvorst geeft, is dat toch wat teveel gevraagd van de jonge plantjes. Een maand later beginnen in de moestuin geeft zeker niet minder opbrengst.dsc_2294dsc_2295

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s