Wilgenhout

Het hout van de knotwilgen heb ik op maat gezaagd voor de kachel. Het kan nu verder drogen tot de winter. De dunne takken of tenen heb ik in de weide aan de schaapjes gegeven. Als de schors volledig is opgegeten, gaat de rest in de houtwal.

De boswilg is na de bandwilg aan de beurt met zijn katjes.
De eerste bloesem: de sleepruimen of sleedoorn.

2 gedachten over “Wilgenhout

 1. Beste Eugeen,

  Bevalt de machine voor bijen af te vegen nog steeds goed?
  Waar heb je die machine toch gekocht.

  Met vriendelijke groet,

  Mart van Vught

  Like

  1. Ik heb die beesweeper gekocht bij Geller. Ik vind het zeer handig vermits ik de honing oogst per verzegeld raam en niet per ganse honingbak. De verzamelde bijen zijn bvb. goed bruikbaar voor kunstzwemmen. Ik gebruik het toestel graag.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s