Phaceliaveld

Ondertussen zijn de twee phaceliaveldjes uitgebloeid. Het eerste is gemaaid en reeds gefreesd. Het tweede is nu ook gemaaid. De ultramower heeft geen enkel probleem met hoge beplanting. Na de bloei wordt de plant snel overgroeid door ‘pessemen’ in het loois dialect. Dit is woekerend gras met zeer diepe en lange worteluitlopers. Het is nu vlak voor de hittegolf gemaaid en na de voorspelde onweders van het weekend wordt dit ook gefreesd en beide percelen dan ingezaaid met mosterd. De mosterdplanten kunnen dan blijven om tijdens de winter volledig weg te vriezen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s