Sublimeren oxaalzuur

Het laatste volk is behandeld met oxaalzuur. Vermits het volk op anderhalve bak zit, is het interessanter om een oxamat te gebruiken. Ik hoef dan het volk niet te verstoren door elk raam uit te halen om te vernevelen.

De volken die momenteel een nieuwe koningin hebben, bekijk ik na een poosje nog eens graag om het verzegeld broed te controleren. Ik hef even het middelste raam en dat geeft voldoende info. Dit volk is zeker niet darrenbroedig en alle straatjes tussen de ramen zitten boordevol bijen. Ze zijn op gewicht en bijgevolg weet ik ook dat ze momenteel voldoende voer hebben.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s