Zaterdagavond bakavond

Op zaterdagavond maak ik meestal de broodjes voor zondag. En als het niet lukt, sta ik er zondagmorgen vroeger voor op. Ik vind brood bakken enorm rustgevend.

Deze avond heb ik ook de barbecue opgewarmd om enkele spelt-boekweitbroden te bakken.

Tegelijkertijd rook ik dan nog wat schapen ribbetjes voor vanavond. Mijn lieve vrouwtje lust geen schaap, maar vermits ze dit weekend aan teambuilding doet met haar collega’s vond ik het moment geschikt om samen met de hond en de poes buiten te genieten van een lekker stukje vlees.

Een gedachte over “Zaterdagavond bakavond

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s