Honingoogst

Voor de derde keer heb ik honing geoogst dit voorjaar. Eerst dacht ik een week over te slaan en heb mijn laatste honingkamers in gebruik genomen. Enkele volken staan nu met drie honingkamers. Maar ik kwam te veel verzegelde ramen tegen en heb ze maar vervangen door leeggeslingerde ramen van de vorige keer. Weer 62 kg opgehaald. Een drachtpauze in afwachting van de lindebloei is er dit jaar toch niet. Binnen drie weken is het allemaal voorbij. De linde is namelijk al begonnen en dan is drie weken later ook de laatste zilverlinde hier uitgebloeid.

Vorig jaar was ik veertien dagen vroeger klaar en nu zou het nog eens veertien dagen vervroegen. Enfin, afwachten maar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s