De moestuin

De moestuin staat er momenteel mooi bij. Er is natuurlijk altijd wel een werkje te doen. De rijtjes pastinaak en wortelen zijn niet over de volledige lengte uitgekomen en die heb ik wat bij ingezaaid. Bijgevolg wordt de oogstperiode natuurlijk ook wat verlengd. Het bedje spinazie kan worden geoogst. Ik zaai dit hierna in met warmoes. Hiervan kan ik dan oogsten tot ver in de wintermaanden. De eerste warmoes kan volgende maand al worden geoogst. De spruiten en palmkolen zijn ook gezaaid. Alleen de pompoenen moet ik nog planten. Momenteel staan deze nog in de serre in potjes.dsc_0024

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s