More than honey

De film “More than honey” zal in Tessenderlo gespeeld worden in het Loo (cultuurcentrum) op dinsdag 19 november 2013 om 20.00u.!  (Groot scherm, 300 plaatsen) De toegangsprijs is 4€. Je krijgt dan ook een drankje.
 
Inleiding door imker Frans Daems, voorzitter van de Verenigde Taxanders.
 
Reservatie op 013 355 320 of tickets@cchetloo.be 
 
De Verenigde Taxanders, De Grot, Duurzaam Tessenderlo en cultuurcentrum het Loo nodigen alle geïnteresseerden uit voor de filmvoorstelling “More than honey”.
 
Het lot van de natuur en van de mens is nauw verbonden met dat van de bijen.  Op zoek naar antwoorden en verklaringen neemt deze film ons mee op een fascinerende reis naar de betoverende wereld van de bijen…
 
“More than honey” is een razend interessante documentaire die ons meevoert naar een wonderbaarlijke, mysterieuze wereld, met behoorlijk indrukwekkende close-ups van de bijen – sierlijke en slimme wezentjes! Bovendien maakt Markus Imhoof ons op overtuigende wijze bewust van een fenomeen dat echt wel onrustwekkend is. Was het immers niet Albert Einstein die ons waarschuwde dat wanneer de bijen zouden uitsterven, de mensen vier jaar later zouden volgen?