Toestand tweede helft maart

NarcissenwilgenkatjesVinca minorMahonieForsythsia26032012 007-800.jpgSegebergersBijencake, regenboogcake

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     Er begint al vanalles te bloeien. De narcissen, de wilgen, de kleine maagdenpalm, de mahoniestruik en de forsythsia. Deze laatste is wel geen bijenplant maar ik vind hem in het voorjaar er echt bij horen. Het veld voor de phacelia is gefreesd en ingezaaid. De Segebergers staan boven op de kempische broedbakken. En de speciale bakvorm die ik vorig jaar heb gekregen, is dit weekend ingewijd door mijn dochter. Ze heeft een speciaal regenboogdeeg gemaakt. De smaak is die van een gewone cake maar het uiterlijk, of beter het innerlijke ziet er fantastisch uit. In de vorm worden twee helften gebakken, die later tegen elkaar kunnen worden gemonteerd. Ik ga die vorm toch eens moeten proberen met een honingcake.