Supervlieg Tessenderlo

Vanmorgen zag het er niet zo goed uit, maar de ganse namiddag is het droog gebleven tijdens de Supervlieg happening. Er was dan ook een massa volk op afgekomen. Bij het standje van de lokale imkersvereniging, De Verenigde Taxanders, is het ook erg druk geweest. Er was een kleine demonstratie over het gieten van kaarsen en de kinderen konden zelf een kaarsje rollen met een stukje wasraat. Er stond een demonstratiekastje van de voorzitter en alle mogelijke infoborden en foto’s waren voorhanden om de geïnteresseerden een deskundige uitleg te geven. En de interesse was enorm. Vooral de demonstratiekast werkte als een magneet. Op de foto een van de jongste imkers in zijn hagelnieuw pak bij het geven van zijn betoog aan enkele geïnteresseerden. Hij is momenteel de imkerscursus ook aan het volgen, maar heeft al menigeen verbaasd met zijn vaak intelligente opmerkingen.

kraam SupervliegRollen van een kaarsjedemonstratiekastje