Dieven aan het werk

Gisteren even mijn vertrouwen in de mensheid verloren. Ik rijd naar mijn bijenstand en ik weet in eerste instantie niet wat ik mis… waar zijn de catalpa’s? ALLE catalpa’s verdwenen… alleen nog hun plantgat als stille getuigen. Ook de moerbei en de mispel zijn verdwenen. Alleen de plantpalen zijn blijven staan. Blijkbaar had de dief die zelf ook nog genoeg. Natuurlijk de politie verwitigd en die hebben hun vaststellingen gedaan en verslag opgemaakt. Ik kan alleen maar hopen dat verder vandalisme me gaat bespaard worden. Als het volgend jaar volop zoemt op de bijenstand, zal ik me veel zekerder voelen met die duizenden bewakers.

Vandaag heb ik me toch maar uit mijn dip gewerkt door een nieuwe laan aan te planten. Een accacialaan dit maal. Veel interessanter voor bijen en minder geliefd in een tuintje.

Foto's-0015

Een gedachte over “Dieven aan het werk

  1. is nog veilig, niet eens een jong plantje! Ik hoop dat degene die dat gedaan heeft in de zomer daar passeert en aangevallen wordt door uw bijen sé!

    groetjes

    Like

Reacties zijn gesloten.