24 augustus 2019

Vandaag heb ik de moestuin nogmaals gewied en ben ik terug begonnen met water geven. Door de regen van de voorbije weken ziet alles er weer fleurig uit. Zelfs het onkruid. Voor mij is het wel pas onkruid als het groeit tussen de groenten en die plantjes ook nog eens verdringt. Met de hitte in het vooruitzicht de volgende week zal ik ook terug elke dag wat water geven. Vermits ik toch bezig was aan de imkerij heb ik daar ook de nestkastjes proper gemaakt en terug opgehangen. Aan de bijen doe ik momenteel niks. Ik zie nog weinig darren aan de kasten en vlak na de middag steeds veel voorvliegende jonge bijen. Het zou dus goed moeten gaan met de volken. Ik wacht nog steeds op de bloei van de klimop. Deze is hier nog niet begonnen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s