Honingoogst

Even een link naar mijn YouTube-kanaal uit 2015. Honingoogst 2015

In 2017 heb ik een nieuw filmpje gepubliceerd: Honingoogst 2017

Dit jaar zal ik nogmaals proberen om een samenvatting te maken.

De filmpjes zijn amateuristisch gemonteerd, maar dit is ook niet echt mijn ding. Het geeft hopelijk wel een idee. Mijn bastaardbijen laten zich prima hanteren zonder bescherming, maar om de kleding niet te bevuilen met propolis is een overall dan weer praktisch. Mijn kledij is afhankelijk Van de temperatuur. En de zomeroogst begint vaak al om vijf uur morgens als het nog maar een beetje licht is. De puntzeef van 2015 gebruik ik ondertussen niet meer. Fijner zeven, brengt volgens mij geen meerwaarde. Al wat na de dubbele honingzeef en het afschuimen nog in de honing achterblijft, is zeker geen viezigheid.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s