30 november2018

dsc_2145dsc_2143

Aan de bijenstand heb ik deze week negen nieuwe nestkastjes gehangen. Een aantal van de oudere waren stilaan uit elkaar gevallen. De tientallen koolmezen en pimpelmezen ter plaatse houden is geen probleem. Voedsel genoeg. Maar toch heb ik wat mezenbollen opgehangen. Ook veel doortrekkers profiteren van de verschillende voederplaatsen. Er zijn al enkele groepen sijzen en vinken gepasseerd ondertussen. Op dit moment zijn de populieren in de omgeving zwaar beladen met honderden houtduiven. dsc_2147Elke namiddag begeef ik me ter plaatse om de schaapjes wat eten te geven en dan zet ik me even op een bank om van de fauna te genieten. Op die manier laad ik mijn batterij telkens op voor de donkere avonduren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s