Welkom op mijn nieuwe blog.

Vanaf vandaag schrijf ik mijn stukjes op deze nieuwe blog. De stukjes van mijn Skynetblog  zijn netjes overgenomen en steeds terug te vinden hier. Ik blijf mijn ervaringen hier meegeven over mijn bijen, mijn tuin, mijn schaapjes en mijn andere hobby’s. Als u werd doorverwezen vanuit mijn Skynetblog, maakt u best een nieuwe favoriet aan met het huidige adres imkerijhetwaterbroek.wordpress.com. Binnen enkele weken stopt Skynet namelijk met zijn blogsites en dan kan u daar niet meer terecht.DSCPDC_0002_BURST20180410143730760_COVER

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s