Nieuwe items in Ricardverzameling

Vorig weekend even op ebay rondgesnuffeld en aan enkele veilingen deelgenomen. Ik heb er enkele verloren, doch ook enkele gewonnen. Ook  op kapaza! heb ik eens rondgekeken. Vandaag zijn de eerste items al geleverd. Een blauwe waterkan van 1liter uit Brussel en een serie buttons en een serie magneten uit Brugge. Ik wacht nog op enkele magneten uit Frankrijk en enkele glazen uit Engeland. die zullen wel iets later zijn.

Ricard, buttonRicard, buttonPB170003-800.jpgRicard, buttonRicard, magneetRicard, magneetRicard, magneetRicard, magneetRicard, waterkan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Er is vandaag nog iets anders geleverd. Een oliepers. Per toeval vond ik een site van een nederlander die een oliepersje maakt om zelf plantaardige oliën te persen van allerlei noten. Zijn site heeft me zodanig geïnspireerd dat ik ze meteen heb besteld. Dit weekend zou ik eens graag mijn eigen walnotenolie persen. Ik zal proberen om een filmpje te posten.