Winterisolatie serre

Wellicht gebruikte ik teveel clips om de noppenfolie te bevestigen, want ik kwam minstens een derde tekort. In de plaatselijke Hortawinkel ben ik er dan maar enkele gaan bijhalen. Dit bleek echter een foutje te zijn. Deze clips zien er identiek uit, doch breken voor meer dan de helft gewoon af, alleen al door ze vast te zetten. De clips van euroserre zijn wel allemaal intact gebleven. Op de site van tuinadvies heb ik alvast een andere soort besteld om deze ook eens te kunnen proberen.

Een klant liet me vanmorgen zijn serre zien en hij bleek ook langs de buitenkant nog een laag te hebben bevestigd, en hiervoor nog een rietmat. De tweede laag noppenfolie vind ik teveel van het goede, doch de rietmat heb ik ook geplaatst. Nu nog een electriciteitsleiding om de kachel te kunnen aansluiten. De zekering die gebruikt wordt voor het zwembad tijdens de zomermaanden, gaat dan in de winter ook kunnen dienen.

rietmat, serrre, winterisolatie

noppenfolie, serre, winterisolatie

stekjes, serre, winterisolatie

Laguna, serre, winterisolatie