Kersenbomen

Vanmorgen als eerste de Lidl binnengegaan (wel gemakkelijk als je er tegenover woont) en alle kersen gekocht die vandaag in de aanbieding stonden. Vier stuks’ Morello’ of zure kersen en vier stuks ‘Stella’ of zoete kersen.

KersenboompjesIk heb ze op een rij gezet met 2 meter tussen. Ze leken me wel pas onlangs te zijn opgepot. De wortels waren niet fijn in de kluit gegroeid. Maar ook kale wortels kunnen deze maand nog worden geplant en voor de prijs kon ik het echt niet laten.

 

 

 

frezen, Phaceliafrezen, PhaceliaHet veldje voor de Phacelia heb ik vandaag ook gefreesd. Door de uitzonderlijk droge maand is de bodem voldoende opgedroogd. Morgen kan ik nu inzaaien.

 

 

 

frezen, bloemenmengselDit stukje naast de berm heb ik ingezaaid met een bloemenmengsel. Het bevat Korenbloem, Klaproos, Vlas, Nigella, Duizendschoon, Zonnebloem, Goudsbloem, Rudbeckia en Zinnia. Het is wel geen zuiver bijenmengsel, maar het zal toch mooier zijn dan een randje brandnetels.

 

 

 

En omdat ik het niet kan laten nog een zicht op de bloeiende narcissen.

Narcissen