Moerloos volk

Het volk dat ik voor 14 dagen per ongeluk had moerloos gemaakt, heb ik gisteren nagekeken. Na 14 dagen was er nog geen tuten of kwaken te horen. Ik vond bij de controle echter een rustig volk en de doppen die ik had laten staan op twee ramen, waren allemaal mooi opengemaakt langs de zijkant.

De aflegger zelf waar de koningin in terecht kwam, doet het prima en kreeg al nieuwe wasramen. De andere afleggers kan ik binnen een tiental dagen controleren en behandelen tegen de varroamijt. Ik heb er dit weekend wel een nieuw voerraam bijgehangen. Door het koude weer de voorbije periode was het meegegeven voerraam bijna leeg.

De bijen hebben besloten om tevreden te zijn en geen nazwermen te produceren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s