Veiligheidsschoenen

Mijn oude klompen hebben het weer begeven. Deze hebben het ongeveer een jaar uitgehouden, En dan trap je plots door de zool. Gelukkig heb ik steeds al een nieuw paar klaar staan. Ik vind ze zoveel handiger dan rubber tuinsloffers. Ook veel veiliger door de stevige zool en neus.

Het is vooral de zool die wegslijt door gebruik.
Maar ze gaven me toch zo vaak warme voeten.

Een gedachte over “Veiligheidsschoenen

 1. Hey Eugeen,
  Het is iedere keer weer leuk en leerzaam om uw blog te lezen.
  Zeker de informatie over de bijen.
  Ik heb nog geen bijen en de beginnerscursus die ik samen met mijn zoon in Bilzen volgde is door de Corona opgeschort. Hopelijk wordt er dit jaar een vervolg aangegeven. Doe zo verder zodat we uw kennis kunnen vergaren.
  Met vriendelijke groet,
  Willy op de beeck
  Odbw@telenet.be

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s