Crocussen voor de bijen

Ik had 10000 crocusbollen gekocht om de bijen te plezieren en mijn lokale imkervereniging, de Verenigde Taxanders, te steunen. Hiervan heb ik er bijna 5000 zelf geplant en de rest geef ik cadeau aan de klanten van de praktijk. Op deze manier kan ik nog heel wat mensen even laten nadenken over de bijen en de natuur. Velen namen het pakketje met 50 bolletjes aan zonder er verder bij stil te staan. Maar ik verwacht toch dat ze binnen enkele maanden, als ze hun bloemenbedje mogen aanschouwen, nog even stil staan bij deze toegift aan de natuur. Missie geslaagd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s