20 februari 2017

De moestuin is klaar. Ik ga de grond wel nog verder verbeteren met potgrond. Deze wordt volgende week aangebracht. Het is nu nog wachten op de levering van de zaden. Ze zijn online besteld en moeten deze maand worden geleverd. Vermits mijn dochter met haar zoontjes terug is komen inwonen, heb ik een deel van het perceel omheind. De schapen en vooral de jonge ram kunnen hun nu niet meer deren.

DSC_1693.JPG

Nu was ik  ook in de mogelijkheid om de bessenstruiken te verplanten. De schapen kunnen er niet meer bij en de kinderen kunnen vrij van de bessen snoepen.

DSC_1690.JPG

Deze gigantische speelweide moet ik nu wel met de zitmaaier onderhouden. Maar ook voor de schoolkinderen die jaarlijks op bezoek komen is dit veel praktischer. Ze kunnen nu naar de moestuin en de bijen terwijl de schapen niet storen.