Neuhaus

Vorige week chocolaatjes gekregen van Neuhaus. De 3 nieuwe blikken met afbeeldingen van Kuifjealbums. Elk chocolaatje is dan ook nog omgeven met een mooie wikkel. Hier kan een stripliefhebber nu letterlijk van watertanden.Lachen

Neuhaus

Neuhaus, chocolade, Kuifje002.JPG

Deze morgen was het -8°C op ons terras. De serredeur is dichtgevroren maar ik kan de verwarming zachtjes horen zoemen. Daarbinnen zal alles dan wel oké zijn. De voederplaatsen van de vogels zaten ook nog eens allemaal onder de sneeuw en geen vogel te bespeuren of te horen. Even propergemaakt en wat vers brood en appelschijven gegeven. Na amper enkele minuten waren de merel en het roodborstje al aan het smikkelen. Het viel me wel op dat merel vandaag niet zo hoog op zijn poten stond. Tussen zijn buikveren zal het wellicht wat warmer zijn. merel, voedertafelroodborstje, voedertafel