Segeberger

bladlook

Groene en paarse basilicumkropslaJacobsladderAgapanthusDe serre geeft al flink wat resultaat. Bladlook, groene en paarse basilicum, kropsla en allerlei bloemen zoals de jacobsladder en de ondertussen al gespeende Agapanthuszaailingen.

 

 

 

Gisteren ben ik even naar de imkershop geweest en heb er 3 segebergerkasten in Duitsnormaalmaat meegebracht. Zaterdag kan ik er nog 1 gaan halen. Gisterenavond heb ik ze dan nog geverfd. De kleur is lekker flashy. Ik had ook nog een pot fluoroze, maar dat vond ik er over. Segeberger Het is de bedoeling om de 4 produktievolken van vorig jaar te gebruiken om mee te spelen. Begin april krijgen ze een segeberger met waswafels opgezet en hopelijk krijgen ze deze uitgebouwd in april. Hierdoor kan ik deze 4 volken simpel in 8 nieuwe volken splitsen. Met de kempische volken ga ik dan nog wat verder experimenteren en de segebergers doe ik eventueel van de hand. Om deze segebergers aan te sluiten op de kempische broedbak moet ik simpel een latje van 2,4 x 2,4 cm over de ganse voor- en achterkant klemmen.