Nieuwe strips

De blauwe reeks van Suske en Wiske in hardcover zoals ze werd heruitgegeven door Het Laatste Nieuws in 2010.

Gevonden in de onlinewinkel bij Tistjen Dop uit Turnhout.

Suske en Wiske

Suske en WiskeSuske en WiskeSuske en WiskeSuske en WiskeSuske en WiskeSuske en WiskeSuske en Wiske

3 gedachten over “Nieuwe strips

  1. Nog niet gecontroleerd. Heb er al 1 gelezen en vind het toch veel lijken op de oude wekelijkse bijdragen uit de kapoentjes van mijn vader van de jaren vijftig. Ik zou dit eens verder moeten nakijken.

    Like

  2. Ik heb de albums ‘de tartaarse helm’ en ‘het geheim van de gladiatoren’ even vergeleken met mijn exemplaren uit 1971 en de krantenHC’s bevatten wel degelijk tientallen stroken meer. Blijkbaar zijn de oorspronkelijke ‘Kuifje’verhalen hier gebruikt. Voor de reguliere rode reeks van de Standaard, waren deze verhalen indertijd waarschijnlijk gewoon te lang.

    Like

Reacties zijn gesloten.