Mooie nazomerdag

Gisteravond fijn om nog eens op het terras te kunnen zitten. Het onweer dat was voorspeld, is ons voorbijgegaan. Enkele bliksemflitsen in de verte was het enige. En omdat de wind uit het zuiden kwam, hebben we zelfs de muziek van het Moulin Rock festival niet gehoord. En we wonen er maar een paar honderd meter van.

terrasavondje

Het tuinhuisje dat me 20 jaar lang heeft gediend, moet nu plaats ruimen voor een nieuw. Het nieuwe zal ook wat groter zijn. Binnen zal er een extra kamer komen om mijn bijenmateriaal te stockeren, honing te slingeren en was te smelten. Volgende week de grond nivelleren en een vloer plaatsen. De zuilvormige buxussen die naast de deur stonden, verhuizen naar de bijenstand.

P9110007.JPG

Vermits de kweepeerboom veel te zwaar was beladen, heb ik er toch al maar de helft van geplukt. Enkele takken waren inmiddels al afgescheurd. Voor de liefhebbers: ze zijn gratis als je ze komt halen.

Kweepeer