Nieuwe strips

WisselkindDantesEr staan nog enkele strips op mijn verlanglijst, maar die waren nog niet binnen. Vermoedelijk zal ik dus volgende week nog eens naar Wonderland gaan. Ondanks het voorspelde regenweer heb ik het vandaag droog gehouden op de motor. Ik ben de 9000 km gepasseerd en heb alvast een afspraak gemaakt voor het onderhoud van de motor volgende maand. Juist een week voor ze daar op verlof gaan.

De imkersles vanavond ging over bijengezondheid. Zeer interessant maar toch spijtig dat de lesgever te laat was. Ik ben om 22u doorgegaan. Beroepsmatig ben ik al dagelijks bezig met gezondheid en hygiëne. En ik had er even genoeg van. Zondag nog een praktijkles en volgende week een schriftelijke test. Al bij al was het de moeite waard. Niet zozeer voor de theorie die me al voldoende bekend is, maar hoofdzakelijk voor de nieuwe mensen die ik er leer kennen.