Zelf gieten kunstraat met eigen was

Vorige week heb ik mijn eigen toestel gekocht om kunstraat te maken. Een watergekoeld handwafeltoestel op Dadantmaat. Ik vond maar niet de tijd om af te spreken met de vereniging. En op amper 2 uur heb ik nu voldoende vers kunstraat gemaakt voor dit voorjaar. Het toestel is niet goedkoop, maar time is money zullen we maar zeggen. Ik maak nu de waswafels in mijn eigen vrije tijd. Het verloop van de wasbewerking kan je bekijken in het betreffende fotoalbum.

Vandaag met de Super Tenere een ritje gemaakt langs de limburgse fruitbloesems. Als eindstop de Japanse Tuin in Hasselt aangedaan. Het was er enorm druk, maar zeer de moeite. Vandaag was het bezoek zelfs inclusief muziek. De muziek van het Schlagerfestival in de Ethiasarena was bijna perfect verstaanbaar in de tuin.

Japanse tuin, Hasselt