Valentijnsactie kattensterilisatie Limburg

Vandaag is de valentijnsactie van de provincie Limburg weer begonnen. Iedere katteneigenaar in Limburg kan een waardebon aanvragen om zijn kattinnetje of katertje met een deftige korting te laten steriliseren bij een dierenarts van de provincie. Valentijnsactie_kortingsbonnen_voor_sterilisatiecastratie_van_huiskatten.html 

Volgens de site zijn de provinciebonnen nu al allemaal uitgedeeld.Verstomd

Voor Tessenderlo dienen de mensen contact op te nemen met het gemeentebestuur. Ik heb er vandaag al 2 binnengekregen en deze week staan er nog enkele sterilisaties en castraties gepland. Zoals elk jaar is de actie een geweldig succes en zijn er telkens te weinig waardebons. Daarom wijs ik de eigenaars van een jong poesje al enige tijd op de op handen zijnde actie. Zodoende zijn ze alert rond Valentijn en zijn ze er op tijd bij. En anders kun je volgend jaar weer meedingen.