Mistlampen Tenere

De vrolijke bengelsLaatste nieuwe van Brabantstrip uit hun Fenixreeks. Mooie gags van Vandersteen die nog niet in album waren uitgegeven. De herschikking van de bestuursleden bij BS is blijkbaar niet erg vlot verlopen. Maar misschien houden we er wel een interessante blog aan over: http://ps-2011.blogspot.com/

 

 

 

 

 

mistlichten,  XT1200ZVanmorgen bij vertrek gingen de mistlichten niet meer. Dadelijk dacht ik dat er ergens een zekering zou kapot zijn en die heb ik dan ook opgezocht zodra ik terug thuis kwam. Bleek echter dat de kabel die gelegd was van de schakelaar op het stuur, vóór de rechter schokdemper doorliep. Nu was deze onder de moeren geschoven en zodoende zeer strak gespannen bij draaien aan het stuur. Ik heb hem terug omhooggelegd, doch het licht werkt niet meer. Morgen alvast afgesproken bij de dealer voor een reaparatie.