Nieuwe strips

301210 001.jpgDe nieuwste van Prins Valiant. Deze heruitgave door Silvester van de strips van Prins Valiant is weer om naar uit te kijken. De uitgave is in elk geval weer zeer mooi afgewerkt, zoals men van Silvester mag verwachten. Dit boek bevat de strips die door Hal Foster zijn getekend in de jaren 1951 en 1952.

 

 

 

 

 

301210 002.jpgEen tweede uitgave van Silvester: de nederlandse vertaling van de reeks Bone door Jeff Smith. Ook weer een fantastisch mooi afgewerkt boek. Dit is reeds het achtste en dus voorlaatste deel van de reeks.

 

 

 

 

 

 

Als extraatje voor de winteravonden heb ik de complete reeks gekocht van XIII.  Compleet op deel 13 en 16 na. Deze ga ik zondag zoeken in de stripbakken op de stripbeurs te Aarschot. XIII is dé bestseller van Vance en Van Hamme. Naar deze strip is het verhaal van The Bourne Identity gemaakt. Het ganse verhaal wordt uitgesmeerd over een reeks van 19 strips en momenteel wordt er zelfs een soort spin-off van gemaakt: de reeks XIII Mystery. Ik weet niet of ik dit wel zo’n fijne evolutie vind. Maar misschien ga ik hier later toch een strip van lezen en wordt ik ook dan weer onhoudbaar aangetrokken tot die hele reeks.