Touratech schermhouder

Vandaag is de schermhouder van Touratech toegekomen voor de Super tenere. Ik heb hem rechtsstreeks besteld bij de Touratech webshop . Prima afhandeling. Regelmatig kreeg ik een mail hoever het met de bestelling stond en pas op het moment dat het pak de deur uitging, werd mijn kredietkaart gedebiteerd. Ik kon toen via een link op de site van DPD volgen hoever het stond met de levering. Ik ben toch van plan om nu ook de Touratech houder voor mijn TomTom te bestellen. De standaard RAMmount is niet zo praktisch.Met de houder van Touratech komt de GPS iets lager boven de tellerpartij te staan en deze laat ook toe om de GPS met een sleutel vast te leggen tegen diefstal.

Touratechscherm 002.jpgTouratechscherm 006.jpgTouratechscherm 007.jpgTouratechscherm 008.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Het scherm is nog steeds het originele lage scherm van Yamaha. Touratech verkoopt alleen de houder die toelaat om het scherm in hoogte en helling traploos te regelen. zodra het weer dit toelaat, zullen we het systeem even testen.