Nieuwe strips toegekomen

Zojuist de nieuwe deeltjes van The Complete Peanuts toegekregen. Twee weken geleden gesteld bij Amazon.com en vandaag teogekomen. Aankoopprijs is beduidend lager dan via de striphandel in België. Ik heb de postbode nog 10 euro moeten betalen voor de douanekosten, maar toch nog 10 euro uitgespaard. Als ik deze boeken in de reguliere striphandels bestel, moet ik er bovendien maanden op wachten. Vermoedelijk omdat zij dan alle bestellingen kunnen samenvoegen om verzendkosten te besparen. Om toch nog eens de test te doen heb ik in juni een engelstalig boek besteld bij de standaardboekwinkel. Het boek is gewoon leverbaar bij Amazon.com en ik had het kunnen laten meeleveren. Ik ben nu echter nog steeds aan het wachten omdat ik al een voorschot had betaald.

peanuts 003.jpgpeanuts 001.jpgpeanuts 005.jpg

 

 

 

 

 

 

Deze integrales verschijnen twee maal per jaar, maar na de verschijning van het tweede boek in de zomer, kan je de twee samen bestellen in een mooie verzamelbox. Hier wacht ik dan telkens op. Binnen enkele weken heb ik deze strips gelezen en is het weer wachten tot volgend jaar.