XT1200Z

Deze week heb ik op de achterkant van de motor enkele geel reflecterende stickers gekleefd en 2 rode reflectors. Het donkere seizoen nadert en zichtbaarheid boven alles! Binnenkort worden er ook nog mistlampen gemonteerd op de crashbar, maar dat doet Joeri van Rudax wel even.

Terwijl ik bezig was met de reflectoren, heb ik ook even 2 blauwe kruisjes van een stickervel geknipt en opgekleefd. Op mijn voorruit kleeft ook al een dierenartskruis. Ik gebruik de motor toch hoofdzakelijk voor mijn huisbezoeken.

XT1200 001.jpgDe stickers heb ik bij mijn buur gehaald (AD Rosvelds Autoparts) voor 3 euro en enkele centen voor een rolletje van 2 meter. De rode reflectors of katogen heb ik er ook gehaald. Al bij al weinig geld om de enige te zijn en te blijven met zo’n motor.

Vandaag heb ik voor het eerst een andere super Tenere gezien. We reden even naast elkaar en hebben elkaar bewonderd. Op zijn duozit zat een leuke dame en op de mijne was een doos gesjord met een nieuwe Canon printer die ik had gekocht op de opendeurdagen bij Eurosys. Lachen

 

XT1200 002.jpgIk heb gisteren ook even snel een bevestiging gemaakt om mijn GPS boven de tellerpartij te plaatsen. Alle aflezingen kunnen nu gebeuren in het direkte gezichtsveld. Een metalen strip en een plaatje er op gelast bleek voldoende. Aan de ruitsteun was nog een moergat aan beide zijden om de strip te bevestigen. De straps bovenaan moeten ook nog worden vervangen door een metalen verbindingsstukje. Even met een spuitbus zwart gelakt en klaar op een uurtje.