Rommelmarkt Banneuxwijk Hasselt

Vandaag ben ik vlak na het spreekuur vertrokken naar de rommelmarkt in de Banneuxwijk te Hasselt. Wat een gigantische rommelmarkt! Ik geloof niet dat ik alle kraampjes heb gezien. Na een tijdje hebben we de motor teruggevonden en zijn  we naar Hasselt centrum gereden. Ik heb bij stripwinkel Wonderland de nieuwe strip van motorboys gekocht. De grappen die telkens zijn uitgewerkt op 1 pagina zijn niet slecht. Tijdens de rit hebben mijn vrouw en ik de nieuwe intercom geprobeerd. Dit gaat best leuk. In beide helmen heb ik een cardo gemonteerd en we kunnen nu ook tegen elkaar praten tijdens de rit. Voor de meesten is dit oud nieuws. Maar vermits vroeger mijn vrouw nooit meereed, had ik geen behoefte aan een intercom. Samen een ritje maken, gaat nu nog veel gezelliger worden.

Ik heb deze foto vandaag genomen van de XT1200Z en heb de bedoeling om er een pentekening van te maken. De programma’s op mijn PC vboldoen niet, ik ga het dus proberen met het oude vertrouwde ‘boterhampapier’. Het keukenpapier dat kan worden gebruikt om een onderliggende tekening of foto over te nemen. De jongeren zullen dit procédé wel niet meer kennen, vermoed ik.

0708072010 002-800.jpg