Portefeuille teruggevonden!

Vanmorgen een telefoontje gekregen uit Burg-Reuland. Mijn portefeuille is toch nog gevonden in het restaurantje. Afgesproken om woensdagnamiddag de rit over te doen. De inrijperiode van mijn nieuwe Super Tenere zou wel eens heel snel voorbij kunnen zijn.Lachen

Bij de bijen is alles momenteel rustig. Ze vliegen volop en hopelijk vinden ze ook veel nectar. De broedafleggers van de eerste kast, 5 en 6 hebben al gesloten broed. Er is duidelijk een koningin aan de leg. Kast nr 5 en 7 die bij mijn vader staan, ga ik pas weghalen als zijn lindebomen zijn uitgebloeid. Dan heb ik ondertussen de tijd om een plekje voor hen te reserveren naast de anderen.

De pompoenen die ik had gezaaid en vorige week uitgeplant zijn met de voorbije regenbuien goed op gang gekomen. Hopelijk groeien ze ook stevig genoeg door om de wilde begroeiing met netels te onderdrukken.

Nog een dikke week en het Phaceliaperceel begint ook te bloeien. De honingklaver kan momenteel nog niet op tegen de distels en die zal ik dus manueel dienen te verwijderen. Ik zal mijn handschoenen maar eens aandoen.