Malafide hondenfokkers blijken immuun voor hondenziektevirus

Ik kreeg enkele dagen geleden deze mail toe en vermits ik me er nog steeds boos om voel worden als ik hem lees, zet ik hem hier te kijk. Ik ken de mensen persoonlijk maar laat vanwege de privacy hun gegevens weg. Ze kunnen eventueel zelf reageren. Ik vind het zeer spijtig dat het hondenziektevirus de malafide fokkers zelf niet kan ziek maken. Misschien zouden ze dan wel inbinden.

To

LOTGENOTEN GEZOCHT : WIJ ZIJN DE FAMILIE B. OP 12 AUGUSTUS HEBBEN WIJ EEN PUPPY GEKOCHT IN EEN KENNEL IN WESTERLO. NA 14 DAGEN WERD ONZE KLEINE GOLDEN RETRIEVER ZIEK. ONDANKS BEHANDELINGEN MET ANTIBIOTICA EN HOESTSIROPEN WERD ONZE “TO” ZIEKER EN ZIEKER. ZE BLEEK DE “HONDEZIEKTE” TE HEBBEN EN HAAR HERSENTJES WAREN BESCHADIGD WAARDOOR ZE CONSTANT AANVALLEN KREEG VAN VALLENDE ZIEKTE. VOOR ONZE TO WAS ER GEEN HOOP MEER OP GENEZING. DE ENIGE JUISTE OPLOSSING EN VERLOSSING VOOR ONZE KLEINE PUPPY WAS HAAR LATEN INSLAPEN EN HAAR ZO DE RUST GUNNEN DIE HET LIEVE HONDJE VERDIENDE. DIT GEBEURDE OP 14 SEPTEMBER. AMPER 12 WEKEN NA HAAR GEBOORTE. JE KAN JE DE EMOTIES DIE DAARBIJ HOREN WEL VOORSTELLEN. DE KENNEL IS HIERVOOR NIET MEER VERANTWOORDELIJK, WANT JE KOOPT ZO’N HONDJE MAAR MET EEN WAARBORG VAN 10 DAGEN. WIJ ZOUDEN GRAAG IN CONTACT KOMEN MET MENSEN DIE (SPIJTIG GENOEG) DEZELFDE ERVARING HEBBEN. DANK U.