Met meer is niet alleen.

080909 020

 

080909 002

Vandaag was ik niet alleen bij het ruimen van de afwateringsgrachten. Ik werd nauwlettend in de gaten gehouden en moest bij elke zwaai met de zeis goed uitkijken en eerst even ritselen.

 

 

 

In de volière nog snel een nestcontrole gedaan.

080909 006Zodra ze uitvliegen, ga ik alle nesten verwijderen tot volgend voorjaar. Voorlopig stoor ik  ze nog liever niet teveel.

 

 

 

 

In de kruidentuin heb ik een plantje staan dat als zoetmaker wordt gebruikt door diabetici. De Stevia. De plant staat er nu een ganse zomer en ik kan niet zeggen dat ze geweldig groeit. Vandaag toch geprobeerd om wat topstekjes te nemen. Als die aanslaan, kan ik volgend jaar eens enkele andere standplaatsen in de tuin proberen. Even knabbelen op een blaadje is een enorme ervaring: een echte  zoet-explosie!

080909 015

Een gedachte over “Met meer is niet alleen.

  1. Welkom bij de bloggers, Eugeen!

    Ik lees dat je iemand bent die zich heel graag bezighoudt met plant en dier. Ikzelf ben een beginner in groenten telen in een serreke.

    groetjes

    Like

Reacties zijn gesloten.