3 maart 2017

Vandaag heb ik zaaigoed voor dit jaar ontvangen. Net zoals de voorbije jaren heb ik weer mijn zaaigoed online gekocht. Wel heb ik eens een andere webwinkel geprobeerd. Dit jaar heb ik besteld bij Het Vlaams Zaadhuis. Een enorme keuze en een prachtige catalogus. Op een pakje andijvie na, hadden ze alles al op voorraad. Ik heb wel even getelefoneerd toen ik ongerust werd waar mijn bestelling bleef. Het bleek een misverstand te zijn van mij. Maar de leveropties zijn dan ook uitgebreid. Je kan bijbestellen, annuleren, laten vervangen door een ander product enz. Betalen doe je zodra je je pakket hebt ontvangen. En dat zag er erg goed uit. Ik heb de pakjes nu eens niet alfabetisch geschikt in mijn zadendoos, maar per zaaimaand. En als er even geen tijd voor is, schuif ik het pakje naar de volgende maand. Dit weekend ga ik in elk geval beginnen in de serre met het voorzaaien van de eerste groenten.