Bier

Met een Corsendonck tripel bij de hand was ik even de volgende lijst aan het overlopen. Dit is effectief de moeite. http://www.bierebel.com/biere.php?sort=all Het zal wel een monnikenwerk zijn om deze data allemaal in te voeren. Ze proeven zal eerder een levenswerk zijn.

We zijn blij met de regen die is gevallen, maar het is niet genoeg! Bij de pompoenen heb ik vandaag plastic flessen in de grond gegraven om beter te kunnen water geven. De grond is zo hard dat het water gewoon weg loopt zonder in de bodem te dringen. Nu komt het tenminste dieper aan de wortels.

Dit weekend een trip voorzien naar Burg-Reuland met de motor. Vertrek morgennamiddag en voorzie aankomst rond 17 uur waar ik mijn vrouw ontmoet met haar schoolcollega’s. Ze zijn daar op weekend met de respectievelijke echtgenoten. Alleen heeft deze echtgenoot nog spreekuren op zaterdagvoormiddag en sowieso nooit zin om lang van huis te gaan. Ik ga gewoon genieten van mijn zaterdagnamiddagrit. ’s Avonds is er een gezamenlijke maaltijd voorzien in een plaatselijk restaurantje. Op zondag is er nog een brouwerijbezoek voorzien en daarna rijdt mijn vrouw als duo mee huiswaarts.