Nieuwe strips

Zaterdag bij Wonderland nog enkele nieuwe strips gehaald. 290411 002.jpgDe nieuwe van Tom Poes en Heer Bommel. Drie deeltjes die weer elk drie verhalen bevatten. De bezige bij uitgeverij probeert op deze manier deze verhalen integraal uit te brengen. Ik vind ze mooi afgewerkt voor slechts 15 euro. Alleen spijtig dat ze onregelmatig en compleet willekeurig worden uitgebracht. Ook de heruitgaves van de strips van Kari Lente door Bonte. Het betreft de originele standaarduitgaven. De eerste 10 deeltjes werden te koop aangeboden in een mooie box. De heruitgaves van Piet Fluwijn en Bolleke, oftewel ‘De avonturen van een vader en zijn zoon’ zijn nu ook compleet. De nummers 6 tot 10 zijn uit. ‘Op het spoor van Pom’ is uitgegeven ter gelegenheid van 60 jaar Piet Pienter en Bert Bibber. Op het spoor van Pom

Piet Fluwijn en BollekeKari Lente, box