Windreflectors op de Super Ténéré

windreflectorsspatbordverlengingVandaag heb ik een  ritje gemaakt naar Rudax en  zijn de windreflectors naast het windscherm geplaatst en tevens een spatbordverlenging. Wat mij betreft is de Super Ten nu echt af. Ook wat de banden betreft, ben  ik er bijna zeker uit. De volgende gaan vermoedelijk geen noppenbanden  zijn, maar wel de Anakees van Michelin. Volgens de verschillende informatiekanalen zouden dit wel eens de beste regenbanden kunnen zijn en kleven op de weg vind ik met slechts 2 contactpunten op het asfalt, toch wel belangrijker dan vinden van grip in de weinige modderpaadjes die ik tegenkom. En al bij al zijn de Battlewings, de Tourances en de Anakees best wel tot wat in staat op een fantastische motor zoals de XT1200Z. Per slot van rekening rijd ik niet echt offroad. Het betreft dan wel zand- en modderpaadjes maar objectief bekeken blijf ik het nog altijd ON the road.