Temploux

Het voorbije weekend zijn we naar de brocante in Temploux geweest. Met zijn 1500 standen wellicht een van de grootste van Europa. Het was in elk geval weer de moeite. Het was wel snikheet en we hebben dan ook liters water gedronken. Onze verzamelingen zijn toch weer wat uitgebreid.

Ricard 002.jpgRicard 003.jpgRicard 001.jpg

Deze items ontbraken nog in de Ricardverzameling. De groene stenen karaf hebben we ooit maar één keer gezien en we hadden niet verwacht om hem nog ooit terug te vinden. Deze was zelfs nog in perfecte nieuwstaat. Onze volledige verzameling staat op Catawiki.

 

 

Mijn verzameling stripfiguurpoppen is ook weer wat uitgebreid.

Kuifjepoppen 001.jpgKuifjepoppen 002.jpgKuifjepoppen 003.jpgKuifjepoppen 004.jpg

Ook professor Zonnebloem zijn we nog tegengekomen aan een ander kraampje, maar genoeg is genoeg. Een volgende keer hebben we weer wat centjes bij.