Touratech uitbreidingen

Vandaag mijn bestelling ontvangen met uitbreidingen voor de super tenere van Touratech. Een grill voor de koplampen, de beschermingsplaatjes voor de lambdasensor, de ABSkabels en het voetsteuncontactje. Zoals we van Touratech gewend zijn, was het weer top. Een duidelijke werkbeschrijving en de pasvorm was perfect. Op een tiental minuten waren alle zaakjes gemonteerd. Of ze efficiënt zijn, hoop ik nooit te weten komen natuurlijk. Vooral de koplampgrill vind ik wel mooi staan. De plastic kap die origineel was meegeleverd, was niet gehomologeerd voor gebruik op de weg. Als de kap vuil was, verstrooide ze ook het licht naar alle kanten. 

Door het faillisement van Rudax zal ik in de toekomst nog op zoek moeten naar een andere dealer voor het onderhoud. De vroegere mecanicien Joeri, zou dit kunnen en woont zelf ook in Tessenderlo. Er is een kans volgens het internet dat de Suzukidealer in Rillaar het dealerschap overneemt en anders heb ik ook nog de mogelijkheid om langs te gaan bij Felix en Jos. Hopelijk heb ik geen problemen in de nabije toekomst en kan ik nog enkele maanden de kat uit de boom kijken.